Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.

Antonius Ziekenhuis Sneek kiest voor Fysicon QMAPP

Antionius Ziekenhuis Sneek kiest voor Fysicon

In de catheterisatiekamer van het Antonius Ziekenhuis Sneek is het nieuwste hemodynamisch meetsysteem QMAPP geïnstalleerd. QMAPP met INSYNQ Reporting, gekoppeld aan het Elektronisch Patiënten Dossier, optimaliseert hartcatheterisatie procedures door klinische informatie te registreren, te integreren en te delen.


Op dinsdag 7 maart namen medewerkers van de medische techniek van het ziekenhuis deel aan de QMAPP training bij Fysicon in Oss.Meer Fysicon nieuws:

Zorg, monitoring & begeleiding op afstand is de toekomst.

In het Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMCU) worden steeds meer patiƫnten met een ICD of CRTD naast periodieke controles in het ziekenhuis ook thuis gemonitord, ruim 5.000 per jaar.

Lees meer...

Fysicon ontvangt FDA goedkeuring voor QMAPP

Fysicon, de Nederlandse ontwikkelaar en fabrikant op het gebied van innovatieve medische oplossingen, ondigt FDA (US Food and Drug Administration) goedkeuring aan voor het hemodynamisch meetsysteem QMAPP.

Lees meer...

St. Jansdal live met Fysicon DataLinQ Pacemaker/ICD datamanagement systeem

Ziekenhuis St. Jansdal in Harderwijk is vrijdag 30 juni 2017 succesvol live gegaan met DataLinQ.

Lees meer...

 
EVOCS nieuwe flexibele oplossing PET-CT imaging

Het Zaans Medisch Centrum maakt voor Nucleaire geneeskunde / Oncologie sinds kort gebruik van digitale beelden vanuit de PET-CT scanner van het Spaarne Gasthuis.

Lees meer...

Bezoek Cardiovasculair Interventie Centrum MST Enschede

Op maandag 12 juni jl. hebben medewerkers van Fysicon een kijkje in de keuken mogen nemen van het prachtige Medisch Spectrum Twente in Enschede / Thorax Centrum Twente.

Lees meer...

Linda Elberse nieuwe CEO van Fysicon

Fysicon hecht veel waarde aan het persoonlijk contact met haar klanten en wij houden u dan ook graag op de hoogte van ontwikkelingen binnen onze organisatie.

Lees meer...

Social media

Evenementen

Nationaler Fachkongress Telemedizin
11 - 12 december
Berlijn, Duitsland
Ellington hotel Berlijn
www.ztg-nrw.de/veranstaltungen/nft2017

Meer evenementen